Image045

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Zoals velen misschien wel weten, is paardrijden mijn grote hobby. En zoals het gezegde al zegt, een ongeluk zit in een klein hoekje. Ik raakte verwond in de stal, een dikke voet, maar verder valt het wel mee dacht ik… Maar na een week bleek er toch een fikse ontsteking in mijn voet te zitten en moest ik rust nemen van de huisarts.

Stil zitten is niet mijn ding, dus zat ik op de stoel met de voet omhoog, terwijl Jan bezig ging met het maken van de eerste binnenwand en het slopen van de binnenmuur. Deze muur was tevens een draagmuur, dus voordat de sloophamer erin kon, moesten er eerst stempels geplaatst worden, om te voorkomen dat onze bouwval een nog grotere bouwval wordt ;-).
image043

Waar ik langzaamaan weer opknapte, kwam de volgende in de lappenmand. Jan is namelijk van het dak van een garage gevallen...
Wonder boven wonder niks gebroken, maar wel twee gekneusde ribben en hele stijve spieren… Dus de rollen waren omgedraaid. Jan rustig aan en ik ging aan de slag met het bikken van stenen van de muur die Jan eruit had gesloopt toen ik met de voet omhoog zat.
Met deze stenen kunnen we later de voorkant weer in originele staat opknappen. De muur die gesloopt is, was namelijk nog gebouwd met de mooie oude stenen.
image047