Wie zijn we

De stichting werkt met een klein team van betrokken mensen. Het bestuur, de Raad van Toezicht, projectleiding en ambtelijke ondersteuning vanuit de gemeente, werken aan het realiseren van de doelen.

Contact:

info@stichtinghdb.nl

Bouwkundige:

Menno Hayma van BOUWenKUNDIG begeleidt voor de stichting de bouwkundige trajecten en werkt daarbij samen met aannemers en eigenaren die zelf aan de slag gaan.

Het Bestuur bestaat uit:

• Wim G.M. Megens (voorzitter), sociaal manager met veel ervaring in de volkshuisvesting.
  • Mevr. Wies ten Have (secretaris), ruime werkervaring met (particuliere) woningverbetering maar bovenal huiseigenaar op de Bildtdyk.
  • Anne Vlaskamp (penningmeester), voorheen bestuurder van de Friesland Bank en betrokken bij meerdere projecten en initiatieven tot behoud van het Bildtse cultuurgoed.

De Raad van Toezicht bestaat uit mevr. Hillie Blaak en de heren Klaas Dankert (voorzitter) en Gerrit Krol.

Ambtelijk ondersteuner bestuur (namens de gemeente):

Dhr. Wietse Terpstra